0229 261 818   |    info@easylawn.nl Showtuin: Noorderdracht 20-A | 1696 AD Hoorn
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice in Hoorn en omstreken

Wilt u het kunstgras zelf leggen of maakt u gebruik van onze legservice?

Kunstgras laten leggen 

Voor het leggen van kunstgras houden wij de volgende volgorde aan:

  1. Wij komen aan op locatie en treffen de voorbereidingen om het werk netjes uit te voeren. Wij beginnen met het afgraven en afvoeren van de grond. Als het mogelijk is, gebruiken wij hiervoor een klein kraantje om de werkzaamheden vlot uit te voeren.
  2. Daarna brengen wij een paar cm zand aan en trillen dit af. Daarna vlakken wij de ondergrond vlak af, zodat het kunstgras er netjes op komt te liggen.
  3. Wij adviseren om bovenop het zandbed een 25 mm shockpad te plaatsen, om daar vervolgens het kunstgras op vast te lijmen. Het voordeel is dat u het gevoel krijgt dat u over een echte grasmat loopt. Ook is het voor spelende kinderen meteen een goede valdemping.
  4. Wij rollen het kunstgras uit en snijden het geheel op maat af. Het kan zijn dat er een aantal stukken aan elkaar moeten worden gelijmd. Dit doen wij met lijmband in combinatie met snel drogende lijm voor stevige verbinding van de diverse stukken.
  5. Tot slot vegen wij het kunstgras in met kwartszand. Dit is om het kunstgras te verzwaren, zodat het op zijn plaats blijft liggen. Verder heeft het ook als functie om de vezels rechtop te laten staan.

Kunstgras zelf installeren?

Kiest u ervoor om het kunstgras zelf te leggen, dan bieden wij een uitgebreide leginstructie aan.

Bekijk hier onze  leginstructiefilm.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras